Summer de Snoo - ANP

Model Summer (9) verhuist naar Amerika

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Een fotoshoot hier, een modeshow daar. Summer (9) gaat als een speer. Het model uit Nederland gaat binnenkort zelfs in Amerika werken.

Nu woont Summer nog in Rotterdam, maar over een tijdje verhuist ze samen met haar ouders en zusje naar New York. In Amerika gaat ze veel modellenwerk doen. 'Ik ga tekenen voor een contract van drie jaar. Dat vind ik wel heel vet', vertelde ze bij RTL Boulevard.

Oma's eten

En ze is niet de enige. 'Mijn vader was zó trots op mij, hij ging helemaal dansen en mij optillen', lacht ze. Het topmodel gaat wel een paar dingen missen als ze in Amerika woont. 'Mijn schoolvrienden en de andere kant van de familie, mijn opa's en oma's. En het eten van mijn oma, die kan heel goed koken.'

Op social media reageren veel mensen op het internationale succes van Summer. Veel mensen zijn blij voor het model, maar sommigen vinden dat ze te jong is om al zo veel met (modellen)werk bezig te zijn.

Anderen lazen ook: Romy (7) is model en het gezicht van HandicapNL.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

.Dag kindertijd .Ik vind het nog veel te jong .

.Dag kindertijd .Ik vind het nog veel te jong .

ja dat is waar

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.