Foto: Pixabay

Moeder koopt schoenenwinkel leeg

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Govrien Oldenburger
Govrien
Oldenburger

Een Amerikaanse moeder kocht deze week schoenen voor haar kinderen. Dat liep anders dan ze verwacht had. Ze kocht uiteindelijk 1500 paar schoenen! Die gaat ze uitdelen aan arme kinderen, vertelde ze aan de Amerikaanse zender NBC News.

‘Mag ik ook schoenen kopen voor mijn vriendje?’ Dat vroeg haar 9-jarige dochter in de winkel. De ouders van haar vriendje konden geen nieuwe schoenen betalen, wist ze. De moeder vond het goed. Toen ze ging afrekenen, vroeg ze voor de grap wat alle schoenen in de winkel zouden kosten. Voor ze het wist had ze de manager aan de telefoon. Ze kreeg een flinke korting, omdat de winkel toch zou sluiten. Ze kocht uiteindelijk 1500 paar!

Uitdeelfeest
Ze gaat de schoenen weggeven aan kinderen met ouders die het zelf niet kunnen betalen. Het is een cadeautje, omdat in Amerika de scholen weer gaan beginnen. Samen met buurtgenoten, kerken en bedrijven organiseert ze een 'terug naar school-evenement'. Er zijn inmiddels meer spullen gedoneerd. Er worden dus niet alleen schoenen, maar ook schooltassen en andere schoolspullen weggegeven!

Anderen lazen ook: Man betaalt 392.000 euro voor oude schoenen.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

*happy* *thumb down* *cheer* *thumbs up* *oops* *runs away* *asks* bruh

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.