week van lentekriebels
Week van de Lentekriebels

Moet je zoenen als je verkering hebt?

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Jacqueline Ancona
Jacqueline
Ancona

Zingt jouw meester uit volle borst een lied over verliefdheid? Of begint jouw juf een heel verhaal over homoseksualiteit? Logisch! Want het is de Week van de Lentekriebels. Vandaag geeft liefdesexpert Elsbeth Reitzema van Rutgers antwoord op de vraag: 'Moet je zoenen als je verkering hebt?'

De Lentekriebel-week is een mooi moment om een vraag te stellen over zoenen of verkering. Helemaal met het thema van dit jaar: Ik wil het weten!

Moet je zoenen als je verkering hebt?

Dat je verkering hebt met iemand, wil helemaal niet zeggen dat je ook moet zoenen of verder moet gaan. Stel jouw verkering wil zoenen, maar jij (nog) niet. Dan kun je gewoon zeggen dat je daar nog niet klaar voor bent. Vaak is het al leuk en spannend om dicht bij elkaar te zijn. Doe vooral geen dingen waar één van jullie geen zin in heeft, want zoenen is alleen leuk als je het allebei echt heel graag wilt. De één is er eerder aan toe dan de ander, dat kun je niet haasten.

Anderen lazen ook: Waarom zoenen mensen eigenlijk?

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook