Eigen beeld

Mondkapje met spekgeur

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Nathalie Strijker
Nathalie
Strijker

Als je nog geen 13 jaar bent, hoef je nog geen mondkapje op. Maar sommige mondkapjes zijn zó speciaal dat ze bijna een attractie zijn. Wat dacht je van dit mondkapje dat naar spek ruikt?

Wat vind jij de allerlekkerste geur ter wereld? Versgebakken brood? Rozen? Of pannenkoeken met spek? Veel Amerikanen kiezen voor de geur van gebakken spek of bacon. Wie de hele dag in de geur van uitgebakken spek wil zitten, kan nu bij een voedselproducent uit Minnesota een mondkapje winnen dat daar naar ruikt.

Winnen

Het bedrijf Hormel heeft een paar honderd van die mondkapjes gemaakt en klanten kunnen die winnen als ze zich op de site aanmelden. De wedstrijd is alleen voor Amerikanen dus je kunt zelf niet meedoen. Voor elke aanmelding op de website doneert het bedrijf een maaltijd aan een goed doel.

Volgens het bedrijf is de 'nieuwste spekgeurtechnologie' gebruikt om de mondkapjes naar het vleeswaar te laten ruiken, maar hoe dat precies zit is geheim. In elk geval zit er geen echt vlees in. Zelfs voor vegetariërs is-ie dus geschikt. Op Twitter kunnen de klanten van de voedselfabrikant met laten zien dat ze het mondkapje dragen.

Anderen lazen ook: Famke Louise gaat mondkapjes ontwerpen.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

het lijkt me wel lekker ruiken de hele dag met een mondkapje die naar bacon of spek rond lopen

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps