Tweedelig doolhof

Mooiste foto's met een drone gemaakt

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Foto Valerie
Valerie
van Vliet

Foto's die meedoen aan de Drone Photo Award-wedstrijd stijgen letterlijk tot grote hoogte. Alle foto's zijn vanuit de lucht met een drone gemaakt. En dat levert adembenemende plaatjes op.

Bijzondere bruiloft

CliffhangerDit gelukkige stel lag plat op de rotsen toen een drone deze foto schoot. Door 'm te draaien lijkt het net of het kersverse bruidspaar een gevaarlijke stunt uithaalt. 

Berefijn dutjeSlapende ijsbeerDe fotograaf van deze foto heeft heel veel tijd in de buurt van de beren doorgebracht. Zo raakten de dieren aan zijn aanwezigheid gewend. En dan kan het zomaar gebeuren dat er stiekem een foto van je wordt gemaakt terwijl je net even wegdommelt. 

IJstreinIJstreinDe Vaccinonesa is een treintje dat de Italiaanse stad Trento verbindt met de dorpen Val di Non en Val di Sole. Tijdens zijn rit rijdt de trein over deze adembenemende brug boven een kloof van meer dan 150 meter hoog.

Betoverd doolhofTweedelig doolhofDit doolhof in het Tjechische Priessnitz Spa is gefotografeerd in twee verschillende seizoenen. En dat levert dit prachtige plaatje op. 

Ganzensneeuwstorm

Vliegende ganzenEn de winnaar is … deze foto die de Noorse fotograaf Terje Kolaas maakte van duizenden rietganzen! In het voorjaar vertrekken deze dieren naar Spitzbergen, dat vlakbij de Noordpool ligt, om daar te broeden. Elke jaar komen ze eerder aan. Waarschijnlijk door klimaatverandering. De velden waar ze hun voedsel vandaan halen, zijn dan nog bedekt met een laag sneeuw. 

Anderen lazen ook: Dit zijn de finalisten van de grappigste dierenfoto van 2021.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook