Foto: Unsplash

Mysterie opgelost: zo belandde bestelwagen op een bushokje

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Kidsweek redactie
Redactie
Kidsweek

Waren het buitenaardse wezens? Of een stel gespierde grappenmakers? Heel Frankrijk krabde zich achter de oren toen de politie vorige week een foto vrijgaf van een bestelbusje op een wel hele rare plek.

De bestelwagen werd namelijk óp een bushokje aangetroffen. Via sociale media vroeg de politie of volgers misschien wisten hoe het voertuig daar was beland. Op de televisie, in de schoolbanken en onder werktijd bleven de Fransen met de meest fantastische ideeën komen. Dat moesten wel ufo’s zijn, of misschien een plaatselijke wervelwind? De tekst gaat verder na de foto.

Heftruck

Na een week vol bizarre theorieën is nu de aap uit de mouw. Een man kreeg ruzie tijdens de verkoop van het bestelbusje. Toen heeft hij met een heftruck de Peugeot op het bushokje getakeld! Als de man de schade zelf vergoed, heeft de gemeente gezegd dat ze geen klacht tegen hem gaan indienen.

Door Marlies Pilon

Anderen lazen ook: Mysterie van Rotterdams monster ontrafeld

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook