nagellakactie Tijn

Nagellakkende Tijn krijgt eigen winkel

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Lisette Gerbrands
Lisette
Gerbrands

Op Utrecht Centraal is een tijdelijke winkel geopend waar je nagellak kunt kopen. En niet zomaar nagellak: het is Lak door Tijn. Met de verkoop daarvan heeft de ongeneeslijk zieke Tijn (6) al 750.000 euro opgehaald. En dat moet een miljoen worden.

Afgelopen december werd Tijn in een klap beroemd door zijn nagellakactie tijdens Serious Request van 3FM. Hij kreeg 'heel Nederland' aan het lakken: dj Hardwell, Nielson, Freek Vonk... zelfs premier Rutte liet zijn nagels van een kleurtje voorzien voor het goede doel. Daarmee haalde Tijn 2,5 miljoen euro op voor kinderen in Afrika.

nagellakkende tijnMark Rutte laat zijn nagels lakken door Domien Verschuuren in het Glazen Huis.

Online

Hoewel de zesjarige jongen zelf niet meer te genezen is van hersenstamkanker, wil hij wel wat doen voor andere kinderen die deze ziekte hebben. En daarom startte hij vorige maand in samenwerking met presentatrice Wendy van Dijk en cabaretier Youp van 't Hek een nieuwe actie: Lak door Tijn. Voor tien euro kunnen mensen via lakdoortijn.nl een potje nagellak kopen in zijn vier favoriete kleuren. Zo werd al 750.000 euro opgehaald. Maar het streefbedrag is één miljoen. Daarmee kan een robot naar Nederland gehaald worden om kinderen met deze ziekte te behandelen.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

hoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps