Nandi Bushell

Nandi (10) krijgt gitaar van wereldberoemde gitarist

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Thijs Jacobs
Thijs
Jacobs

De 10-jarige Nandi Bushell vecht tegen racisme door keihard te rocken op haar gitaar. Dat vond de wereldberoemde gitarist Tom Morello zo goed, dat hij haar een gloednieuwe gitaar gaf!

Het Britse meisje Nandi plaatste begin deze maand een video op Youtube waarin ze een liedje speelt tegen racisme: ‘Guerilla Radio’ van de rockband Rage Against The Machine. Die video is inmiddels door bijna 600.000 mensen bekeken, waaronder dus door Tom Morello.

Hij is de gitarist van Rage Against The Machine en was erg onder de indruk van Nandi. Hij wilde daarom iets voor haar doen en besloot haar te verrassen met een Fender Stratocaster. Dat is een hele goede en dure gitaar.

Hoop voor de toekomst

Bij de gitaar zat ook nog een videoboodschap van Tom Morello zelf. Daarin zegt hij: ‘Iemand die op jouw leeftijd zo hard kan rocken, geeft me hoop voor de toekomst.’ Nandi zelf was natuurlijk door het dolle toen ze de gitaar in handen kreeg en zei: ‘Ik kan niet wachten om samen met jou te rocken!’

Nandi komt trouwens wel vaker in het nieuws met haar filmpjes. Veel mensen zijn erg onder de indruk van hoe goed het Britse meisje al is. Nandi speelde ook al eens in een hele grote concertzaal met wereldster Lenny Kravitz.

Anderen lazen ook: Keedron (12) krijgt platencontract voor liedje over racisme.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps