Nandi (10) wint drum-battle van beroemde drummer

Goed nieuws voor de Britse Nandi (10). Eerder daagde ze één van de bekendste drummers van de wereld uit voor een drum-battle. Drie maal raden wie hem heeft gewonnen? Nandi! 

Door Redactie
Nandi-Bushell

Daarom schreef drummer Dave Grohl speciaal voor Nandi het lied: Nandi’s The Queen. In een video speelt en zingt hij het nummer zelf voor Nandi in, terwijl zijn kinderen zingen in het achtergrondkoor. Nandi is dolblij met haar eigen nummer. ‘Wow, dit is te gek. Een nummer speciaal voor mij!’, schreeuwt ze vol verbazing na het kijken van de video. 

In deze video zie je het nummer:

Foo Fighters

‘Dave Grohl is één van mijn grote voorbeelden’, vertelde Nandi eerder aan Kidsweek. ‘Hij drumde vroeger in de beroemde band Nirvana en zit nu in de Foo Fighters. Ik heb hem in een filmpje uitgedaagd voor een drum-off. Je geeft elkaar dan een opdracht voor het drummen van een nummer en dat doe je zo goed mogelijk.’

Oefenen

Nandi kreeg uiteindelijk de opdracht om een moeilijk liedje te spelen. Nandi: ‘Dat oefenen vind ik alleen maar leuk. Ik drum elke dag toch al zeker een uur. Vaak word ik zo enthousiast dat ik er ook nog bij zit te schreeuwen.’ Nadat Nandi het lied goed in haar hoofd had plaatste ze een nieuwe video op YouTube. Uiteindelijk moest Grohl erkennen dat Nandi het veel beter speelde dan hijzelf. Daarom schreef hij Nandi’s The Queen.

Dit is de video waarin Nandi de drummer uitdaagde voor de battle: