Nandi-Bushell

Nandi (10) wint drum-battle van beroemde drummer

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Goed nieuws voor de Britse Nandi (10). Eerder daagde ze één van de bekendste drummers van de wereld uit voor een drum-battle. Drie maal raden wie hem heeft gewonnen? Nandi! 

Daarom schreef drummer Dave Grohl speciaal voor Nandi het lied: Nandi’s The Queen. In een video speelt en zingt hij het nummer zelf voor Nandi in, terwijl zijn kinderen zingen in het achtergrondkoor. Nandi is dolblij met haar eigen nummer. ‘Wow, dit is te gek. Een nummer speciaal voor mij!’, schreeuwt ze vol verbazing na het kijken van de video. 

In deze video zie je het nummer:

Foo Fighters

‘Dave Grohl is één van mijn grote voorbeelden’, vertelde Nandi eerder aan Kidsweek. ‘Hij drumde vroeger in de beroemde band Nirvana en zit nu in de Foo Fighters. Ik heb hem in een filmpje uitgedaagd voor een drum-off. Je geeft elkaar dan een opdracht voor het drummen van een nummer en dat doe je zo goed mogelijk.’

Oefenen

Nandi kreeg uiteindelijk de opdracht om een moeilijk liedje te spelen. Nandi: ‘Dat oefenen vind ik alleen maar leuk. Ik drum elke dag toch al zeker een uur. Vaak word ik zo enthousiast dat ik er ook nog bij zit te schreeuwen.’ Nadat Nandi het lied goed in haar hoofd had plaatste ze een nieuwe video op YouTube. Uiteindelijk moest Grohl erkennen dat Nandi het veel beter speelde dan hijzelf. Daarom schreef hij Nandi’s The Queen.

Dit is de video waarin Nandi de drummer uitdaagde voor de battle:

 

Anderen lazen ook: Nandi (10) daagt beroemde drummer uit

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps