ANP

Nederland krijgt echte Harry Potter-winkels

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Tovenaars opgelet! Nederland krijgt binnenkort twee echte Harry Potter-fanshops. De winkels in Rotterdam en Amsterdam worden de allereerste die helemaal in het teken van Harry Potter zullen staan.  

Van toverstokken en smekkies in alle smaken tot Griffoendor-truien en kasten vol Potter-boeken. De nieuwe Wizard Shops, oftewel de tovenaarswinkels, worden de hemel voor elke Harry Potter fan. Wanneer de winkels precies in Nederland openen is nog niet bekend. Fans die niet kunnen wachten, kunnen wel alvast een tripje naar onze buren maken: in België zijn de winkels al een groot succes.

Boeken

Het is alweer jaren geleden dat de boeken van J.K Rowling over tovenaarsleerling Harry Potter wereldberoemd werden. Inmiddels zijn er acht films over de zeven boeken gemaakt en ook nog eens drie spin-offs. De eigenaren van de winkel hopen dat ook jonge lezers die niet met Harry Potter zijn opgegroeid fan blijven van de verhalen.

Welke Harry Potter-spullen zou jij graag willen hebben?

Anderen lazen ook: Net zo wonen als Harry Potter? Dat kan!

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook