Disneyfiguur van huisdier

Nederlandse kunstenaar tekent Disneyfiguren van huisdieren

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Thijs Jacobs
Thijs
Jacobs

Ben jij helemaal gek van jouw huisdier én van Disney? Dan moet je het Instagram-account van Isa Bredt zeker eens bekijken. De Nederlandse kunstenares maakt Disneyfiguren van huisdieren.

Isa begon ermee toen ze zestien was. Ze maakte een paar tekeningen per jaar en plaatste die op de website Reddit. Maar na een tijdje boden mensen aan om ervoor te betalen. Daardoor heeft de Nederlandse tekenaar van haar hobby nu haar baan kunnen maken.

Mensen die een Disney-tekening van hun huisdier willen, moeten een foto naar Isa sturen. Ze maakt vervolgens een Disneyfiguur van het huisdier. Dat doet ze door goed te kijken wat er bijzonder is aan het dier. Ook heeft de kunstenaar heel veel Disneyfilms gekeken. Daardoor weet ze precies hoe dieren er als tekenfilmfiguur uit moeten zien. Aan zo'n schattige Disneytekening hangt wel een prijskaartje: ongeveer 53 euro voor één huisdier. 

Reuzekonijnen en schildpadden

Isa tekent niet alleen honden en katten. Ze maakt tekeningen van allerlei verschillende huisdieren: hamsters, slangen, reuzekonijnen, hagedissen en schildpadden. Alle dieren krijgen hun eigen schattige Disney-tekening.

Anderen lazen ook: Droomhuis voor Disney-fans te koop.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Suuuuuuper schattige foto Duimomhoog

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps