bernio

Nep-voetballer ontsnapt…en weer gepakt

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Nathalie Strijker
Nathalie
Strijker

Bernio V.  kan voor geen meter voetballen, maar liegen kan hij des te beter. De Nederlander verzon dat hij een topvoetballer was en sleepte zo een contract binnen bij een profclub in Denemarken. Maar hij viel door de mand en werd gearresteerd. Maandag wist hij te ontsnappen door razendsnel een politiebusje uit te rennen. 

Lang duurde de vrijheid niet. Een paar uur later werd hij na een tip weer in de boeien geslagen. Via Instagram liet Bernio weten dat hij onderweg was naar Zweden: 'Vandaag heb ik de gevangenis verlaten en op dit moment ben ik onderweg naar een vriend in Zweden. Ik zal mij op de achtergrond houden, totdat mijn zaak voorkomt op 10 januari.'

Met die boodschap probeerde hij de Deense politie op het verkeerde been te zetten, maar dat is hem niet gelukt. Iemand had de voetballer in de Deense stad Holstenbro gezien en tipte de politie. En dus werd hij in de nacht van maandag op dinsdag opnieuw in de boeien geslagen.

Prof met ervaring

De Deense voetbalclub Viborg dacht begin november een goede nieuwe speler binnengehaald te hebben. Bernio leek een prof met ervaring bij een paar grote clubs. Een paar weken eerder had zijn ‘zaakwaarnemer’ contact gehad met de Deense club. Die vertelde dat Verhagen eerder had gespeeld bij clubs als Cape Town City in Zuid-Afrika en het Chileense Audax Italiano. En dat Verhagen een club zocht om tijdelijk bij te spelen voordat hij naar China vertrok, waar hij al een contract zou hebben.

Gelogen

Viborg gaf hem een kans, zonder dat iemand hem daar ooit had zien voetballen. Maar toen hij eenmaal op het trainingsveld stond, bakte hij er helemaal niets van! De zaakwaarnemer bleek nep en ook de rest had Verhagen bij elkaar gelogen.

Anderen lazen ook: Blaffende boef betrapt.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Dat si niet goed om te liegen

Brrr dat mensen je zo voor de gek kunnen houden
*rilt*

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps