Niall Horan

Niall zingt in zijn uppie

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
maartje 2015nieuw.jpg
Maartje
Dammers

‘Ben aan het werk geweest in de studio. Wilde dit liedje dat ik heb geschreven met jullie delen. Bedankt dat jullie er altijd voor me zijn geweest.’ Met dit bericht op Twitter kondigde Niall Horan zijn eerste solo-single aan. En zijn vrienden van One Direction? Die zijn trots.

De jongens van One Direction leken allemaal met volle teugen te genieten van de pauze die ze in maart van dit jaar namen. Harry Styles was eigenlijk de enige die echt hard aan het werk was. Hij was zelfs even in Nederland voor de opnames van de film Dunkirk

Solo
De enige van wie we echt nog wat hoorden, was Zayn Malik, die de band voor de pauze al verliet. Hij bracht begin dit jaar zijn album Mind of Mine uit. En nu dan is er nu ook de eerste solo single van Niall: This Town.

'Het klinkt geweldig', liet zijn bandmaatje Louis Tomlinson weten. 'Trots op je, boss', twitterde Liam Payne. En Niall zelf? Die is vooral overdonderd door alle aandacht. 'Ik lig in mijn bed en bekijk alle reacties. Het is echt cool om te zien wat jullie vinden. Bedankt!'

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de papieren Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook