graham op zijn verjaardag

Niemand op je feestje? Bel de politie!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Nienke
Nienke
Ledegang

Stel je voor: de taarten staan in de oven, de slingers hangen en je hebt je mooiste kleren aan. Je bent jarig, alleen… niemand komt! Het overkwam de (bijna) achtjarige Graham uit Amerika. Zijn moeder bedacht daarom een oplossing: ze ging naar de politie!

Graham was in tranen. Toen hij zes jaar werd, had hij al eens een verjaardag zonder zijn vriendjes moeten vieren en dat dreigde opnieuw te gebeuren. Er kwam gewoon niemand op zijn feestje!

Ten einde raad plaatste zijn moeder een berichtje op een website van de buurt waar Graham woont, in de Amerikaanse plaats Hurst. ‘Is er iemand die op het feestje van een achtjarig jongetje wil komen, om hem te laten merken dat er om hem gegeven wordt? Een cadeautje is niet nodig, vriendschap is het mooiste cadeau', schreef de moeder.

Graham Birthday
Naar de politie
Toen er niet direct een reactie kwam, kon de moeder van Graham nog maar één ding bedenken: naar de politie gaan. Aan de balie vroeg ze of er misschien een agent beschikbaar was om eventjes langs te komen. Graham wil later politieagent worden en zou het leuk vinden als er een echte agent op bezoek zou komen.

En dat deden ze! Heel wat agenten en een paar brandweermannen sprongen meteen in hun wagen om een bezoekje te brengen aan Graham. Ze zongen uit volle borst ‘Happy birthday’ en aten een stuk taart mee. Daar kwamen ook weer andere buurtbewoners op af.

En Graham? Die had de verjaardag van zijn leven.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

super zielig maar leuk voor dat jongentje dat de politie kwam

Leuk voor de jongen dat is iedereense kinderdroom Juichen Blij

Eigenlijk niet aardig van die buren dat ze later kwamen

Dan zie je dat mensen om je geven hoe je ook bent of eruit ziet Vraagtzichaf

Leuk maar wel jammer dat de buren later kwamen toen de politie er eerst was ze hadden eigenlijk uit hun zelf moeten komen

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.