Disney Jonge Garde

Nieuw gezicht in Jonge Garde

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
maartje 2015nieuw.jpg
Maartje
Dammers

De vlam gaat in de pan dit nieuwe seizoen van Jonge Garde. De koks strijden namelijk om een stage bij een sterrenrestaurant. Als nieuwe leerling stookt Noa het vuurtje nog wat verder op. Hoe was het voor actrice Manouk Pluis om als nieuwkomer in deze groep te komen?

Manouk Pluis credit JanJelleBoer‘Het ging mij wat makkelijker af dan Noa’, lacht Manouk (foto links). ‘Op de set was het heel gezellig met de andere acteurs.’ Het koken moest ze alleen nog wel onder de knie krijgen. ‘Ik was er thuis totaal niet mee bezig en vond het al moeilijk om een ei te bakken. Maar ik heb heel goede workshops gehad en inmiddels maak ik regelmatig pasta’s en ovenschotels.’

Op scherp
Zo veel zin als Manouk had om in deze serie te gaan spelen, zo erg baalt haar personage Noa ervan dat ze naar de kookschool moet. Maar ze kan niet anders nu haar moeder naar de Verenigde Staten is verhuisd en ze bij haar vader woont die conciërge op de kookschool is. ‘Met hem botst ze nogal vaak, maar ook met de andere leerlingen staat de boel vaak op scherp. Die zijn alleen maar bezig met de wedstrijd en hebben niet zo’n zin in Noa. Ze is een fel meisje dat zich heel boos kan maken. Dat is erg leuk om te spelen.’ Manouk is wel benieuwd hoe de kijkers op deze heetgebakerde nieuwkomer gaan reageren. ‘Het zal voor hen best wennen zijn dat zij er ineens is. Ik hoop dat ze goed valt.’

Het tweede seizoen van Jonge Garde is vanaf 7 november maandag tot en met donderdag om 16.30 uur te zien op Disney Channel.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de papieren Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook