Ken van Barbie krijgt verschillende soorten en maten

Nieuw: Ken in alle soorten en maten

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Menno
Menno
Woudt

Ken jij Ken? De pop is bijna net zo beroemd als zijn vriendin Barbie. Vorig jaar kreeg Barbie al een make-over, nu is Ken aan de beurt!

Bijna zestig jaar geleden kwam de Amerikaanse speelgoedmaker Mattel met Barbie op de proppen. Ze groeide al snel uit tot de bekendste pop ooit! Maar ook haar poppenvriend Ken werd al snel populair.

Ken en Barbie

Ouderwets

Jarenlang zagen ze er hetzelfde uit. Maar is dat niet een beetje saai en ouderwets? Mensen zien er allemaal verschillend uit - dus waarom de poppen niet?

De afgelopen jaren verschenen er al verschillende soorten Barbies, met een ander lichaam, ander haar en een andere huidskleur. Nu krijgt ook Ken nóg meer verschillende versies.

Allemaal Kens!

Speelgoedmaker Mattel maakte deze week bekend dat er wel vijftien nieuwe Kens komen. De ene heeft een knotje, de ander is donker getint, en weer een ander draagt een bril.

In Amerika zijn de opgepoetste poppen nu al te bestellen. Later dit jaar komen ze ook in Nederland in de winkel te liggen.

Altijd op de hoogte blijven van tips die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Ik vind het goed dat er eindelijk nieuwe barbie poppen komen van Ken, want met de generatie van nu is het veel realistischer als er verschillende soorten van de Ken poppen komen.

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps