Foto: AVROTROS

Nieuw muzikaal duo mag naar het Songfestival

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sanne van Houwelingen
Sanne
van Houwelingen

Na Duncan Laurence, Jeangu Macrooy en S10 mogen nieuwe Nederlandse artiesten meedoen aan het Songfestival. Het duo Dion Cooper en Mia Nicolai krijgt de eer.

De kans is groot dat je nog nooit van deze artiesten hebt gehoord, ze zijn namelijk nog niet zo bekend. Maar ze maken allebei al hun hele leven muziek. Mia (26) is geboren in Nederland, maar woont al een tijdje in de Verenigde Staten. Ze bracht tot nu toe twee singles uit.

Dion (28) maakte al een EP en meerdere singles. In 2015 deed hij mee aan The Voice of Holland. De twee maakten tot nu toe dus vooral alleen muziek, maar speciaal voor het Songfestival gaan ze nu ook samen optreden. 

Duncan Laurence

De twee artiesten zijn aan elkaar voorgesteld door oud-winnaar Duncan Laurence. Hij heeft samen met zijn verloofde Jordan Garfield ook meegeschreven aan het nieuwe Songfestival-nummer. Het liedje waarmee Dion en Mia mee zullen doen is nog niet bekend gemaakt.

Liverpool

Het Songfestival is volgend jaar in Liverpool, in het Verenigd Koninkrijk. Normaal wordt de wedstrijd georganiseerd door de winnaar van de vorige editie, in dit geval Oekraïne. Maar omdat er daar nog steeds oorlog is, kan dat dit jaar niet. Daarom wordt de wedstrijd komend jaar bij de nummer 2 georganiseerd.

Anderen lazen ook: Taylor Swift staat op alle nummers in top 10

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via FacebookInstagram, de wekelijkse nieuwsbrief of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook