Nieuw op WhatsApp: statusupdates sturen

Nieuw op WhatsApp: foto's en filmpjes delen

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Menno
Menno
Woudt

Met WhatsApp kun je handig berichtjes versturen. Maar sinds gisteren kun je ook foto's en korte video's naar je vrienden sturen. Die verdwijnen na 24 uur. Dat doet wel héél erg aan Snapchat denken...

Naast het kopje 'Chats' staat sinds maandagavond op WhatsApp ook 'Status'. Daar kun je de statusupdates van je WhatsApp-contacten bekijken. Dat zijn korte foto's of filmpjes. Die kun je ook zelf sturen. Je bepaalt zelf wie die mogen zien. En na 24 uur verdwijnen ze weer - plop!

Net Snapchat

Maar eh, korte updates, verdwijnende foto's: kennen we dat niet ergens van? Precies ja: van Snapchat. Die app is daar heel populair mee geworden.

Iets té populair, vinden ze bij Facebook. Dat bedrijf is de baas over WhatsApp. Eerder kopieerde het de toepassing ook al voor Instagram. Dat heet nu Instagram Stories.

Na Snapchat en Instagram heeft nu ook Whatsapp verdwijnende foto's

Schaamteloos

Met de nieuwe toepassing moet WhatsApp nóg populairder worden, is het idee. Of dat ook echt zal gebeuren, dat is nog maar de vraag: veel mensen vinden het maar schaamteloos jatwerk!

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de papieren Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Het is wel goed

sorry hoor maar ik vond het al stom dat instagram het had gejat want dat zorgt ervoor dat snappers minder actief zijn ik vind dat snapchat een klacht mag dienen en al het geld wat ze verdienen met die stories aan snapchat geven. Duimomlaag

't Is wel handig dat WhatsApp het ook heeft want alleen de naam al maakt dat ik Snapchat maar een rare app vind.

hoe moet je bewerken ? Oeps

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps