toiletpapier voor je smartphone

Nieuw: toiletpapier voor je telefoon

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Jacqueline Ancona
Jacqueline
Ancona

In Japan hebben ze weer iets nieuws bedacht: wc-papier voor je telefoon. Op een vliegveld in de Japanse hoofdstad Tokio kun je nu een velletje afscheuren en daarmee alle smerigheid van je smartphone poetsen. En niet meteen doorspoelen, want er staat ook nog handige informatie op! 

Onderzoeken hebben bewezen dat het scherm van je smartphone wemelt van de bacteriën. Regelmatig poetsen dus dat ding!

Plassen en wifi

Dat kunnen we mooi combineren, dachten ze op een vliegveld in Tokio. Want wat willen mensen graag weten als ze net in een ander land zijn aangekomen? Waar kan ik plassen en hoe krijg ik wifi! 

En dus zetten ze die info ook op het poetspapiertje. Als extraatje verwijzen ze nog naar een app waarmee je de weg kunt vinden in de stad.

Poetspapiertjes

Superhandig dus. Maar zou het niet nóg hygiënischer zijn als dat telefoon-toiletpapier bij de wasbakken ging? In plaats van naast het gewone toiletpapier? Zodat je je telefoon kunt schoonmaken nadat je handen hebt gewassen? Hoe dan ook, de poetspapiertjes hangen er nog tot maart.

Altijd op de hoogte blijven van artikelen die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de papieren Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Bah!
Je hebt helemaal gelijk.

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.