theimagedirect.com

Nieuw vriendje voor Taylor Swift

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
maartje 2015nieuw.jpg
Maartje
Dammers

Taylor Swift heeft het nog maar twee weken geleden uitgemaakt met dj Calvin Harris of ze heeft alweer een nieuw vriendje. Ze is namelijk op het strand vlak bij haar huis gezien met de Britse acteur Tom Hiddleston. Ze wandelden daar hand in hand en... zoenden!

Taylor was ruim een jaar samen met de bekende dj Calvin Harris. Alles leek goed te gaan tussen de twee, tot ze begin deze maand plots bekendmaakten dat het over was. Waarom? Dat wilden ze niet zeggen. Wel dat er nog 'een hoop liefde en respect is.' Dat twitterde Calvin toen en Taylor retweette dat berichtje.

Maar volgens de Amerikaanse entertainmentsite TMZ is Calvin nu vooral boos. Hij zou zich verraden voelen en heeft alle foto's waarop Taylor stond van zijn Instagram-account verwijderd. Ook volgt hij haar niet meer via Twitter. 

Juiste voorspelling
Taylor leerde Tom Hiddleston kennen tijdens een groot gala in mei. Toen dook er al een filmpje op waarop ze gezellig samen dansten. Daar is meer aan de hand, dacht iemand toen al op Twitter.

Toen Taylor en Calvin uit elkaar gingen, schreef zij dan ook: 'Betekent dit nu dat ze samen is met Tom?' Een voorspellende gave, blijkt nu. 

Nieuw album
Fans van Taylor Swift zullen vast smullen van dit verhaal. De zangeres schrijft namelijk vaak liedjes over voorbije liefdes. Na de vijftien maanden met Calvin heeft ze vast genoeg inspiratie voor een heel nieuw album. 

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste Kidsweek-nieuws? Volg ons via WhatsAppInstagram of Facebook. Of neem een (proef-)abonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

ik vind het wel leuk voor haar dat ze gelijk weer een nieuw vriendje heeft als ze haar oude kwijt is.

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.