Baketbal

Nieuwe challenge: basketballen bij vreemden

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Janine de Wit
Janine
de Wit

Basketbal is een populaire sport in Amerika. Waarom zou je daar geen online challenge van maken? Dat dacht een groepje Amerikanen. Zij begonnen de Drive By Dunk Challenge: basketballen in de tuin van een vreemde.

Het enige dat je nodig hebt is iemand met een auto en een telefoon, een basketbal en een basketbalnet in de tuin van iemand anders. En oja, natuurlijk ook een beetje basketbalskills. Want deze challenge is wel een echte uitdaging. Zo gaat het: je rijdt met de auto langs een tuin met een basketbalnet, rent naar buiten, gooit de bal door het net en sprint weer terug naar de auto. Klinkt makkelijk, maar het moet natuurlijk wel in één keer goed gaan.

De politie

De challenge is razend populair in Amerika. Met #DriveByDunkChallenge worden allerlei filmpjes op social media geplaatst.  Zelfs de politie en beroemde basketballers doen mee. Gaat de challenge bij ons ook populair worden? Dat is nog even de vraag, want in Amerika zijn er veel meer mensen met een basketbalnet in de tuin dan bij ons. Wat denk jij? 

 

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Uitdaging: Sta zo stil als een paspop of 'We verhuizen naar Amsterdam la la'

Altijd op de hoogte blijven van tips die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

een polietie agent het doet dan moet de polietie er ook over na denken mensen moogen het dat ook doen

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.