Speelgoedwinkel

Nieuwe speelgoedwinkels in Nederland

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Marinde Hurenkamp
Marinde
Hurenkamp

Een half jaar geleden ging Intertoys failliet. De speelgoedwinkels van het bedrijf verkochten te weinig speelgoed om open te kunnen blijven. Mensen die er vroeger werkten, gaan nu nieuwe speelgoedwinkels beginnen. Binnenkort gaan ze open.

Het gaat niet zo goed met de speelgoedwinkels in Nederland. Er wordt te weinig verkocht, omdat mensen hun spullen steeds vaker op internet kopen. Ook Intertoys had het moeilijk. Het bedrijf ging failliet en probeerde het een tijdje later opnieuw, maar nu met minder winkels.

Speelgoed testen

Zeven winkeliers die vroeger een Intertoys-winkel hadden, bedachten een nieuwe speelgoedwinkel: Jase & Joy. Daarin willen ze bijvoorbeeld ook speelgoed laten testen en activiteiten organiseren. Tien winkels van deze nieuwe winkelketen gaan binnenkort open, onder andere in Amersfoort, Amstelveen en Eindhoven, schrijft de NOS.

Anderen lazen ook: Nepwapen als speelgoed: wat mag wel en niet?

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook