Nikkie de Jager

NikkieTutorials zoekt kandidaten voor jeugdprogramma

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte Goldhoorn
Charlotte
Goldhoorn

Nikkie de Jager, beter bekend als NikkieTutorials, is met dertien miljoen abonnees de populairste youtuber van Nederland. Nu is ze op zoek naar kandidaten voor een nieuwe jeugdprogramma: Make-Up-Cup.

NikkieTutorials is heel beroemd. Haar video’s over make-up zijn in het Engels en ze heeft fans van over de hele wereld. Voor de Nederlandse fans is er nu goed nieuws: Nikkie zoekt kandidaten voor een eigen tv-programma voor kinderen. De show heet Make-Up-Cup. Dat maakte Nikkie woensdag bekend op haar Instagram via Stories.

Meedoen met Make-Up-Cup?

Het is nog niet bekend wanneer Make-Up-Cup precies op tv te zien is. 'Veel details kan ik nog niet delen', zegt Nikkie hierover. 'Maar als het allemaal doorgaat, wordt het heel leuk!' 

Laatst nam Nikkie nog een video op met Davina Michelle, waarbij de zangeres bezingt wat Nikkie doet:

Anderen lazen ook: NikkieTutorials online-presentator Songfestival.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

ik vind het niet goed dat ze dit tijdens corona naar buiten brengt

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.