Feyenoord verliest van Excelsior en is nog geen landskampioen
Kijk nou!

(Nog) geen voetbalfeest voor Feyenoord

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Jacqueline Ancona
Jacqueline
Ancona

Feyenoord-fans hadden zich er zo op verheugd: na achttien jaar kon hun voetbalclub eindelijk weer kampioen worden. Het hele seizoen staan de Rotterdammers al bovenaan. 

 

De titel leken ze niet meer mis te kunnen lopen. Maar tegen Excelsior lukte ineens niets meer. Feyenoord verloor met 3-0. En daar moesten zelfs de meest stoere Feyenoorders een beetje van huilen.

Feyenoord verliest van Excelsior en is nog geen landskampioenVoor de wedstrijd zat de stemming er goed in. Sommige fans hadden zich helemaal in stijl uitgedost.

Feyenoord verliest van Excelsior en is nog geen landskampioenDeze meneer heeft zelfs een Feyenoord-lens in!

Feyenoord verliest van Excelsior en is nog geen landskampioenFeyenoord speelde uit (nou ja, wel in Rotterdam want tegen stadsgenoot Excelsior), maar ook in de eigen Kuip kon via vier joekels van tv-schermen naar de wedstrijd gekeken worden.

Feyenoord verliest van Excelsior en is nog geen landskampioenMaar helaas ging het feestje niet door. Excelsior sloeg in de tweede helft toe en trapte er maar liefst drie doelpunten in.

Feyenoord verliest van Excelsior en is nog geen landskampioenSommige fans waren zo teleurgesteld en boos dat ze rellen schopten in het centrum van Rotterdam. De politie moest ze tot bedaren brengen.

Feyenoord verliest van Excelsior en is nog geen landskampioenAjacieden Ziyech en Tete zijn juist heel blij. Zij maken door het verlies van Feyenoord nog steeds kans op de landstitel. Winnen zij volgende week van Willem II en verliest Feyenoord van Heracles dan is Ajax kampioen.

Feyenoord verliest van Excelsior en is nog geen landskampioenFeyenoorder Terrence Kongolo wil na de nederlaag het liefst verdwijnen in zijn shirt.

Feyenoord verliest van Excelsior en is nog geen landskampioenDeze Feyenoord-fans geven de moed nog niet op. Juichend wachtten ze de spelersbus op bij het stadion. Volgende week krijgt Feyenoord gewoon een nieuwe kans tegen Heracles. Thuis in de Kuip kunnen ze dan alsnog landskampioen worden, want ze staan nog steeds één punt voor op nummer 2 Ajax.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook