Erna Solberg speelt Pokémon Go

Noorse premier betrapt op spelen Pokémon GO

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Menno
Menno
Woudt

Het is een belangrijke week voor Erna Solberg, de baas van Noorwegen. Ze mag op bezoek bij de Amerikaanse president Donald Trump! Alleen vond ze één ding nóg belangrijker: Pokémon vangen!

Op bezoek in het Witte Huis, dat is natuurlijk een hele eer. De Noorse premier Erna Solberg heeft er verschillende vergaderingen met haar collega Trump.

Pittige kost natuurlijk, al dat politieke gebabbel. Daarom haalde Solberg vlak voor een van die vergaderingen haar telefoon erbij. Niet om belangrijke berichten te beantwoorden, maar om Pokémon Go te spelen!

Erna Solberg speelt Pokémon GoPlaatst Solberg nou een Pokémon in een gym in het Witte Huis?

Zeldzame Pokémon

Een fotograaf van een Noors dagblad zette haar op de kiek. Misschien dat Solberg een Tauros wilde vangen: een zeldzame Pokémon die alleen in Noord-Amerika te vangen is!

Het is niet de eerste keer dat Solberg betrapt is op het vangen van Pokémon. In september verzamelde ze ook al pokéballs tijdens een vergadering. In een interview gaf ze aan dat ze toen in level 14 zat. Inmiddels zal ze wel een stuk beter zijn!

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Filmpje: Pikachu's nemen wraak op Pokémon GO-spelers.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

eigenlijk is het wel grappig want dan zijn er ook bekende mensen die ook pokemon go spelen

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.