ANP

NS zoekt de baasjes van deze knuffels

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Je lievelingsknuffel kwijtraken. Daar wil je vast liever niet aan denken... De Nederlandse Spoorwegen (NS) vindt elk jaar tientallen verloren knuffels in de trein. Om die weer veilig terug te brengen bij hun baasjes is het vervoersbedrijf een actie gestart.

De NS heeft deze week uitgeroepen tot de Week van de verloren knuffel. Elke dag deelt het vervoersbedrijf op social media foto's van gevonden knuffelvrienden. Kinderen die hun verloren knuffels herkennen, kunnen een berichtje sturen. De verloren dieren hebben allemaal een eigen naam: Droevige Dirk, Anton Aap, Emma Eenhoorn, Karel Konijn en Peter Panda.

Het is al de zesde keer dat de NS deze zoekactie organiseert. De afgelopen jaren kregen veel kinderen zo hun verloren knuffel terug. 

Op deze foto’s kun je de knuffels bekijken:

Anderen lazen ook: Mae-Lin (9) runt eigen knuffelbedrijf

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Dat is echt superslim!!! Juichen

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.