Foto: Instagram

Nummer van Vienna (7) hit in Brazilië

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Janine de Wit
Janine
de Wit

Haar nummer Muito Linda is meer dan een miljoen keer bekeken op YouTube en werd door meerdere radiostations in Brazilië gedraaid. Vienna (7) uit Leeuwarden is hard op weg om een echte ster te worden. Of nee, dat is ze al!

Oi oi como cê tá? Ola, nao falar Português. Muito linda, vocé muito linda zingt Vienna uit volle borst in de video. Deze drie zinnen in het Portugees, de taal die gesproken wordt in Brazilië, zijn er heel populair. 'Oi, oi, hoe gaat het met jou? Ik spreek geen Portugees, maar ik weet wel dat je mooi bent', betekent het. Dat vrolijke nummer maakte ze samen met haar vader en haar oom.

Hulp van haar vader

Voor die bekendheid in het Zuid-Amerikaanse land kreeg ze een beetje hulp van haar vader, die ook in het nummer te horen is. Hij is geadopteerd en zijn biologische ouders komen uit Brazilië. Hij deed mee met het programma Tros Vermist en ging daarin naar hen op zoek. Zijn verhaal ging er al snel rond. 'Uit die tijd ken ik nog veel presentatoren van radio- en televisiestations', vertelt hij aan de Leeuwarder Courant. Hij stuurde het nummer in augustus op en zij vonden 'm zo leuk, dat ze het nummer sindsdien regelmatig draaien.

Veel reacties

Vienna is heel trots op haar liedje en krijgt veel positieve reacties. Van fans, maar ook van bekende Braziliaanse én Nederlandse artiesten als zangeres Glennis Grace en rapper Latifah. Ondertussen houdt ze het aantal views elke dag scherp in de gaten. Hieronder kun je haar nummer luisteren.

Anderen lazen ook: Nederlandse knikkerbroers zijn een hit in de VS.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps