Nutalla - Reuters

O nee, de grootste Nutella-fabriek staat stil

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Smeer jij ook het allerliefst Nutella op je brood? Slecht nieuws: de grootste fabriek van de beroemde chocoladepasta ter wereld werkt niet.

Normaal gesproken rollen er elke dag honderden potten vol met chocoladepasta van de band, maar sinds dinsdag staat de fabriek stil. Uit een test die daarvoor werd uitgevoerd, bleek dat de chocoladepasta niet goed genoeg was. Dat heeft Ferrero (het bedrijf achter Nutella) laten weten.

Kinder Bueno

De fabriek staat in Villers-Écalles, een plaats in het noorden van Frankrijk. Ze maken niet alleen Nutella, maar ook Kinder Bueno-chocoladerepen. Ferrero hoopt dat de fabriek deze week nog kan worden opgestart. En geen zorgen: met de chocolade(pasta) die al in de winkel ligt, is helemaal niets mis.

Anderen lazen ook: Gevechten om goedkope Nutella in Frankrijk.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Dat is k*t ik hou van Nutella

Ze moeten gewoon doorgaan. Er zit genoeg suiker in. Het is superlekker!

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.