Telefoon in achtbaan: slecht idee

Oeps: telefoon vliegt weg uit achtbaan

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Menno
Menno
Woudt

Wat er zo leuk is aan een ritje in een achtbaan? Het gevoel dat je vliegt natuurlijk! Al moet je wel oppassen dat je geen losse spullen meeneemt. Die kunnen namelijk écht wegvliegen, blijkt wel uit deze foto.

De Magnum XL-200. Zo heet de hoge achtbaan in het Amerikaanse pretpark Cedar Point. Een meisje stapte er vorige week samen met haar vriendje in. Alleen: ze had haar telefoon nog in haar broek!

Door de snelheid van de achtbaan vloog de telefoon uit haar broekzak. Nét toen er een actiefoto werd gemaakt! Haar vriend besloot de foto op internet te plaatsen. Want ook al is het voor haar heel vervelend, een foto met zo'n goede timing is dan wel weer grappig!

Telefoon in achtbaan: slecht idee

Het meisje zal haar lesje wel hebben geleerd. Als je in een achtbaan stapt, zorg dat je geen losse spullen bij je hebt! Dat geldt voor telefoons, maar ook voor sleutels, brillen of petjes. Vaak kun je ze aan de kant wel ergens opbergen. Of geef ze aan degenen die niet in de achtbaan durven!

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Geofort: ‘s werelds beste kindermuseum of Beroemde rotsboog Malta verdwenen in de zee.

Altijd op de hoogte blijven van tips die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps