B-Brave

Oeps, telefoonnummer Kaj van B-Brave online!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte Goldhoorn
Charlotte
Goldhoorn

Even dachten fans van B-Brave dat ze het telefoonnummer van Kaj te pakken hadden. Duizenden meisjes belden en appten het bandlid. Nu blijkt het om een grap te gaan. De jongens willen laten zien wat er gebeurt als je iets persoonlijks online deelt. 

Enthousiast zette Dioni deze week een foto op Snapchat en Instagram met zijn vliegticket naar Indonesië in de hand. Daar gaat de band heen voor optredens. Op de achtergrond hing een bord waarop ‘per ongeluk’ het nieuwe telefoonnummer van Kaj in koeiencijfers was te lezen.

Dioni B-Brave Kaj telefoonnummerBeeld: Instagram/officialdioni

Het nummer werd binnen een dag meer dan zeshonderd keer gebeld. Ook ontving de boyband vierduizend berichtjes op WhatsApp. Kaj nam een paar belletjes op en kreeg fans aan de lijn die hun oren niet geloofden.

Bedenk goed wat je deelt
Vrijdag heeft de jongensgroep opgebiecht dat het telefoonnummer een grap was. Samen met computerbedrijf Microsoft wil B-Brave fans laten nadenken over wat ze allemaal delen via internet.

In het filmpje hieronder zie je de grap en geeft B-Brave tips om veilig te internetten:

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de papieren Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Ik zou het niet meteen geloven het nummer,zelf ben ik een hele grote fan maar ik ga niet meteen geloven dat het de echte nummer van Kai van de voort is. Duimomhoog

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.