Staatsloterij

Oeps! Winnaar 100.000 euro komt niet opdagen

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Marinde Hurenkamp
Marinde
Hurenkamp

Een grote geluksvogel is sinds gisteren een enorme pechvogel. Hij of zij won een prijs van honderdduizend euro in de Staatsloterij, maar haalde deze nooit op. Gisteren was de laatste dag waarop dat kon. Wat gebeurt er nu met het geld?

Op het lot dat gekocht was in Zaandam, viel op 10 september vorig jaar een grote prijs van honderdduizend euro. De winnaar kreeg een jaar de tijd om zich te melden, maar dat is niet gebeurd. 

Goede doelen

Een woordvoerder van de loterij vertelde aan de NOS dat het geld nu naar een goed doel gaat. Niet naar één speciaal doel, maar naar de sportorganisatie NOC*NSF, goede doelen en de Nederlandse staat.

Kwijt

Het gebeurt elk jaar wel een paar keer dat mensen een grote of kleine prijs winnen en deze niet ophalen. De loterij weet waarom: 'Het gebeurt vooral met in de winkel gekochte loten. Die raken mensen kwijt. Ze houden ook geen rekening met een grote prijs. Die kans is ook erg klein.'

Anderen lazen ook: Geluksvogel wint tweede keer de loterij.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook , Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

oh dan heb je echt heel erg pech je zult zien dat hij of zij nu het lot opeens weer vindt Juichen

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.