Beeld shutterstock

Olivia Rodrigo breekt alle Spotify-records

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Nathalie Strijker
Nathalie
Strijker

Olivia Rodrigo is nog maar zeventien jaar oud, maar ze breekt sinds een paar dagen alle records op Spotify. Het allereerste nummer van de zangeres/actrice was in de Verenigde Staten op de eerste dag meteen het meest gestreamde liedje op één dag ooit. 

Olivia Rodrigo werd bekend door haar rol in High School Musical: The Musical - The Series, waarvoor ze zelf ook verschillende liedjes heeft ingezongen. Maar geen daarvan is zo'n grote hit als haar nummer Drivers License. Dat werd in de VS op één dag 6,1 miljoen keer gestreamd. Olivia verbrak ook bijna het wereldwijde record van meest streams op één dag (met 13,4 miljoen streams). Maar het kerstnummer All I Want For Christmas Is You van Mariah Carey deed het met 17,2 miljoen keer luisteren op Eerste Kerstdag nog beter.

Rijbewijs

Drivers License gaat over het moment dat ze haar rijbewijs haalde vlak nadat haar relatie met haar vriend uitging. Rodrigo reageert op social media blij en verbaasd op het succes van haar single. 'Ik had dit in mijn wildste dromen niet durven denken', schrijft ze. 'Bedankt voor het luisteren. Ik kan niet geloven dat dit echt gebeurt.'

Anderen lazen ook: Wist jij dit al over de populaire Billie Eilish?

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps