muziekwedstrijd

Online muziekwedstrijd voor kinderen (en jongeren)

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Lisette Gerbrands
Lisette
Gerbrands

Zing of dans jij de hele dag door? Of heb je eigenlijk iedere week piano- of zangles maar gaat dat niet door vanwege het corona-virus? Dan is meedoen aan een online muziekwedstrijd misschien wel iets voor jou...

Niet alleen gewone scholen zijn vanwege het corona-virus dicht, ook muziekscholen en conservatoria zijn gesloten. Hierdoor kunnen veel muziekleraren minder les geven dan normaal. Zonde vindt De Muziekwedstrijd. Daarom organiseren zij een online muziekwedstrijd voor kinderen en jongeren die thuis zijn. 

Corona-rap

Er zijn verschillende challenges waar je aan mee kunt doen. Het is de bedoeling dat je laat zien hoe creatief je bent. Dat doe je door bijvoorbeeld door op samen (op minimaal anderhalve meter afstand) online muziek te maken. Of je maakt een corona-rap die je instuurt.

Diploma

Meedoen is gemakkelijk: je hoeft alleen maar via de site of app jouw muzikale filmpje te uploaden. Hoe dat precies in zijn werk gaat? Hier vind je het stappenplan dat je uit moet voeren. Nadat je jouw filmpje hebt ingestuurd, krijg je tips van een professionele muziekjury én ontvang je een diploma. 

De muziekwedstrijd start op 28 maart en is voor kinderen van 4 tot en met jongeren van 19 jaar oud. Tot en met 10 mei kunnen er filmpjes ingestuurd worden. Laat jij van je horen?

Anderen lazen ook: Tips van The Voice-winnaar Silver Metz.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps