AFP

Op deze dag gaat prins Harry trouwen met Meghan

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Zaterdag 19 mei 2018. De échte fans van het Britse koningshuis hebben deze datum al geblokkeerd in hun agenda. Het is de dag waarop prins Harry en Meghan Markle gaan trouwen!

Nog geen maand na de bekendmaking van de trouwplannen, is vandaag de trouwdatum vastgesteld. De twee geven elkaar over ruim vijf maanden het ja-woord in de St. George's Chapel in Windsor Castle. Koningin Elizabeth, de oma van prins Harry, heeft haar toestemming gegeven voor de bruiloft in de kapel. 

Romantisch aanzoek

Prins Harry leerde Meghan via vrienden kennen. Sinds juni 2016 hebben ze verkering. Al bij hun allereerste ontmoeting wist de prins dat de Amerikaanse actrice voor hem de ware was. In november vroeg hij haar ten huwelijk. ‘Natuurlijk’ was zijn aanzoek romantisch, zei prins Harry eind november tegen de pers. 

In een tv-interview vertelden prins Harry en Meghan over de verloving. Let op: de video is in het Engels.

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Prins Harry gaat trouwen.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

cool leuk dat ze gaan trouwen

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.