stemmen op nieuwe pionnen voor  Monopoly

Op welke Monopoly-pion stem jij?

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Jacqueline Ancona
Jacqueline
Ancona

Lijkt het jou wel wat om met een T-rex rond te stampen op het Monopoly-bord? Of waggel je liever langs start (en ontvang je wél salaris) als een pinguïn? Op deze, én 54 andere pionnen, kun je nu stemmen.

Een paar jaar geleden organiseerde Monopoly ook al een pionnenverkiezing. Toen moest het strijkijzer plaatsmaken voor de kat die de meeste stemmen in de wacht sleepte.

Hondje Scottie

Dit keer zou het zomaar kunnen dat de zeven andere klassieke pionnen, zoals de kruiwagen, het hondje Scottie en de raceauto, het veld moeten ruimen. Bijna vijftig andere pionnen staan te popelen om in de nieuwste versie van het spel te komen. 

Op de stemsite zie je ze allemaal staan in het huis van Mister Monopoly. De badeend dobbert lekker in het water, een gesneden brood ligt op het aanrecht en in de kledingkast staat een sneaker te pronken. Wil je er per se voor zorgen dat jouw favoriet bovenaan eindigt, dan kun je zelfs elke dag stemmen.

Wereld Monopoly Dag

Op 19 maart wordt bekendgemaakt welke acht pionnen de meeste stemmen hebben gekregen. Logisch, want dan is het Wereld Monopoly Dag!

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de papieren Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

die smiley met dat hartje

De bad eend want die is zo grappig

Juichen het is een grappig idee

De auto motor en vooral de vliegtuig zijn leuk Oeps

Dat is Vaking leuk ik heb het gedaan en ik ga nog een keer stemmen

Ik hoop dat het konijntje wint. Juichen Duimomhoog

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.