tekenen

Opdracht: elke dag een tekening

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Bouwien Jansen
Bouwien
Jansen

Je hebt zin om te tekenen, maar je weet niet wát. Ken je dat? Slijp je potloden dan maar: op Instagram kun je vanaf vandaag elke dag een nieuwe krabbelopdracht krijgen.

De teken-challenge is bedacht door illustrator Irene Mulder. Het enige wat je ervoor nodig hebt, zijn een paar potloden, een vel papier en een gummetje. En natuurlijk het Instagram-account: @thebigdrawalkmaar. Daar vind je elke dag een nieuwe opdracht. De hele maand september lang!

Voor iedereen
De dagelijkse tekendosis is een opwarmertje voor The Big Draw. Dat is het grootste tekenfestival van de wereld. In een heleboel landen worden in oktober tekenworkshops, wedstrijden en tentoonstellingen gehouden. Want, zo denken de organisatoren, van tekenen wordt iedereen gelukkig.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de papieren Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

TEKEKEN!!!!!

Ik ben er aan bezig en maak elke dag een klein tekeningetje op een groot blad zodat aks het klaar is je een heel groot Teken oefeningen blad hebt van 30 dagen en het ziet ook nog super tof uit! Xxx Blij

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.