De finale van Wie is de Mol? 2020

Opvallende aanwijzingen Wie is de Mol? 2020

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Jacqueline Ancona
Jacqueline
Ancona

In Wie is de Mol? kan alles een aanwijzing zijn. Alles! En als je eenmaal ‘op’ iemand zit, is het moeilijk om uit die tunnel te komen. De tijd van spreiden is voorbij, maar switchen kan nog! Daarom wat opvallende aanwijzingen uit dit twintigste seizoen op een rij. En dan lijkt iedereen weer verdacht…

Is je kans normaal gesproken 33,3% om de mol goed te gokken, zaterdag slonk die kans naar 25%. Want weer zag niemand een rood scherm. Geen executie en dus wordt de finale van Wie is de Mol? gespeeld met twee verliezers, één winnaar en één mol. Wil jij je kansen op winst vergroten, bestudeer dan nog één keer deze hints en kies jouw mol!
 

De finale van Wie is de Mol? 2020Buddy ‘Trust Nobuddy’ Vedder

Tijdens de fietsopdracht wacht Buddy even langs de weg. En wat staat daar op de stoeprand geschreven met een pijl richting Buddy? SMOL. Duidelijker kun je het niet krijgen volgens veel molloten. Sommigen zien een dubbele bodem, want Buddy is natuurlijk ook nog eens small.De finale van Wie is de Mol? 2020

Een mol die gewoon zelf zegt dat hij de mol is? Het zou niet de eerste keer zijn! In één van zijn filmpjes zegt Buddy: ‘Het is sick!’ Of zegt hij nou: ‘Het is ik?’ Oké, de grammatica rammelt, maar moet de mol ook nog een taaltalent zijn?

Tijdens de eerste test van dit seizoen, draagt Buddy een opvallende ring. Eentje met een vingerafdruk erop, inderdaad het logo van Wie is de Mol? Leuk in het thema of een serieuze aanwijzing?
 

De finale van Wie is de Mol? 2020Rob ‘Tuinbroek’ Dekay

Al bij de allereerste opdracht ontdekt een megamalloot iets bijzonders. Door van iedere wijsheid die Rik aan de kandidaten vertelt de twintigste letter te nemen (want twintigste seizoen), krijg je de zin: widm no nine, oftewel Wie is de Mol, nummer 9. Is dat Rob die in deze opdracht als negende aan de beurt is?

De tuinbroek van Rob is voer voor veel discussie. Volgens sommigen is het dé molaanwijzing, want had ook Henk niet een tuinbroek aan? Henk wie? Henk de Mol uit de tekenfilmserie Alfred J. Kwak natuurlijk! Maar toegegeven: als mol ben je slim bezig als je je met hoed én tuinbroek die overal achter blijft hangen de Chinese vazenopdracht gaat doen!De finale van Wie is de Mol? 2020

Volgens Rik kan de mol ‘tevreden’ zijn dit jaar, want er zit veel minder geld in de pot dan had gekund. En wie heeft net dát woord op zijn arm getatoeëerd staan? Inderdaad Rob!

 

De finale van Wie is de Mol? 2020Mil(juschka) ‘Moljuschka’ Witzenhausen

Die superhint met de wijsheden uit de eerste aflevering (zie Rob) zou natuurlijk ook prima naar Mil kunnen wijzen aangezien zij als negende voorbijkomt in de leader van het programma.De finale van Wie is de Mol? 2020

Terwijl ze eerder nogal opviel in wijde kleurige gewaden droeg Mil tijdens de lasergame-opdracht een strakke zwarte blouse. Slimme kledingkeuze van een mol die precies weet welke opdracht er wanneer op het programma staat!

In de fietsopdracht staat Mil samen met Rob te zweten bij de plattegronden. Maar Mil heeft daar iets op gevonden: wapperen met een rode waaier. Maar stonden in een andere opdracht op die rode waaiers niet de mollennamen? Verdacht!

  •  

De finale van Wie is de Mol? 2020Nathan 'Molmatje' Rutjes

Een serieuze aanwijzing kun je het niet noemen, maar wie bedacht heeft dat je van Nathans matje plus baardje een prachtige M kunt maken verdient zeker punten!De finale van Wie is de Mol? 2020

Bij de lasergame-opdracht hebben alle kandidaten een vest aan met het nummer 4, behalve Nathan. Op zijn vest prijkt nummer 3. De theorie is dat hij als Mol dit rugnummer droeg en vergeten is zijn vest om te wisselen toen hij zelf tegen ‘de Mol’ moest spelen.

Niet alleen Rob is verdacht door een tattoo, maar ook Nathan. Tijdens de parkeeropdracht lijkt de tattoo op zijn arm wel opvallend veel op het kenteken van een auto die geparkeerd moet worden.

De finale van Wie is de Mol? is zaterdag 14 maart om 20.30 uur te zien bij AVROTROS op NPO 1.

Anderen lazen ook: 7 tips om de mol te ontmaskeren.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Zo leuk Juichen oeps* Blij *duimomhoog

Ik heb Nathan rutjes als de mol wie is de mol is een geweldig tv-programma

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.