voetbalplaatjes

Oranje-leeuwinnen nu ook op voetbalplaatjes

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Lisette Gerbrands
Lisette
Gerbrands

Sparen, plakken en je dubbele ruilen: het is weer tijd voor de voetbalplaatjes-actie van supermarkt Albert Heijn. Alleen net even anders dan voorheen. Deze keer zijn namelijk ook de Oranje-leeuwinnen meegenomen in de spaaractie.

Een woordvoerder van de AH zegt erover: 'Er was veel vraag naar, en gezien de huidige populariteit van het vrouwenvoetbal wilde we ook graag de het Nederlandse vrouwenelftal meenemen.’ Dat niet ook voor de eredivisie voor vrouwen gespaard kan worden komt volgens de supermarktketen omdat het spaarboek dan veel te dik zou worden.

Hyves

Nog meer nieuw dit jaar is de Voetbalapp. Met deze app kun je de plaatjes scannen en toevoegen aan je digitale verzameling. Ook kan je hier de voetbalplaatjes ruilen. Het is niet de eerste keer dat ze je digitale dingen kunt doen met de plaatjes. In 2010 kon je bijvoorbeeld ook al plaatjes ruilen via Hyves.

De actie loopt tot 24 februari. Ga jij ze sparen?

Anderen lazen ook: Pedro (8) uit Brazilië tekent zijn eigen voetbalplaatjes.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

ik heb al bijna alle plaatjes van de oranje leeuwinnen ik hoef alleen nog maar Sarina Wiegman dan heb ik ze allemaal en ik hoef voor het hele boek vol nog 15 plaatjes dus makkie maar ik snap wel dat de oranje leeuwinnen in het boek staan want ze hebben wel een EK gewonnen

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps