Pixabay - theater

Ouders van kind zonder rol in eindmusical naar rechter

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Vera Bosch
Vera
Bosch

Veel basisschoolleerlingen zijn druk bezig met de eindmusical. Maar een jongen (12) uit Den Haag heeft pech: hij mag niet meedoen. Zijn ouders schakelen daarom de hulp in van de rechter.

De jongen mag van zijn school niet meedoen aan de eindmusical omdat hij erg onrustig zou zijn. De school zei dat de leerling voor veel overlast zorgt. Als zijn klasgenoten gaan oefenen voor de musical, moet hij zichzelf vermaken in een andere ruimte.

Erg boos

De ouders van de jongen zijn erg boos. Zij zeggen dat hun zoon helemaal niet vervelend is en willen dat de rechter beslist dat hij alsnog mee mag doen. Als dat lukt, wordt dat nog lastig. De rechtszaak is pas vrijdag en de eindmusical is aanstaande maandag al. Als de rechter beslist dat de jongen tóch mee mag doen, moet hij dus heel snel oefenen.

Anderen lazen ook: Edith (12) maakt musical over bevingen in Groningen. 

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Ik vind dat iedereen gwn mee mag doen met de eindmusical het slaat nergens op dat die jongen niet mee mag doen Duimomlaag

Heel zielig voor die jongen ik zelf zit nu pas in groep 8 en ik hoop niet dat mij dit gebeurt! Sterkte voor de jongen en de ouders en hopelijk krijgt hij en de winst in de rechtszaak en een leuke rol in de Musical

Als dat kind zo druk is sna ik dat die niet mee mag doen. Anders verpest hij de hele musical. Trouwens, dat kind zit bij mij in de klas en is heel vervelend. Hij heeft naast mij gezeten en kon niet stil zitten Blij

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.