De Paus

Paus valt soms in slaap tijdens bidden

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Janine de Wit
Janine
de Wit

'Onze vader, die.... Zzzz.' Paus Fransiscus dommelt weleens in slaap tijdens het bidden. Dat vertelde hij aan de Italiaanse Katholieke zender TV2000.

De 80-jarige Paus buigt tijdens het bidden zijn hoofd, sluit zijn ogen en soms is hij even later in dromenland. Maar een probleem is dat niet, vindt de leider van de Rooms-Katholieke kerk. 'Sommige heiligen deden vroeger tijdens de gebeden ook een slaapje. Het is een manier om God te eren, want ik voel me als een kind in zijn vaders armen', vertelde hij in het interview.

Zeven uur

De Paus slaapt ongeveer zeven uur per nacht. Om negen uur gaat-ie naar bed en rond vier uur begint hij zijn dag. Omdat dat best vroeg is, slaapt hij vaak na het middageten ook nog even.

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Nieuwe Paus: Fransiscus I of Straathond wordt monnik.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

ik vind het wel grappig maar meschien slaapt hij niet zo goed :)

heel normaal Duimomhoog

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.