Foto: Thejetset.TV

Pauw tegen vliegangst mag niet mee

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Deirdre Enthoven
Deirdre
Enthoven

Een vrouw die samen met haar pauw een vliegtuig in wilde, mocht de vogel niet meenemen. Hij voldeed niet aan de voorwaarden voor passagiers of handbagage.

De vrouw die in Newark, in de Amerikaanse staat New Jersey, het vliegtuig nam, bood aan een ticket te kopen voor haar pauw, Dexter. Aan de stewardessen legde ze uit dat hij heel belangrijk voor haar was. Hij hielp haar tegen haar vliegangst.

Bagagekar

Dexter zat ondertussen geduldig te wachten op haar bagagekar. Andere passagiers keken geschokt naar de enorme vogel. Maar de sterwardessen waren duidelijk: de pauw mocht er niet in. Hij had niet de goede maat of gewicht om als handbagage mee te kunnen. En ook niet om voor passagier door te gaan.

Biggetje

Het zou niet de eerste keer zijn geweest dat een dier mee zou gaan in het vliegtuig om een reiziger te steunen. In 2014 nam bijvoorbeeld een vrouw haar biggetje mee als afleiding tegen haar vliegangst. Een jaar later vloog er een vrouw mee met een grote kalkoen op haar schoot. Volgens andere passagiers gedroeg die zich keurig. Tijdens het eten droeg hij zelfs een speciaal slabbetje.

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: Beer zonder vliegangst.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Ik zou gewoon je dier meenemen Juichen Duimomhoog

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.