Instagram @cynera

Perfecte plekken voor jouw Insta-shoot: deel 2

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Judie Jaspers
Judie
Jaspers

Je hoeft echt niet naar een ver eiland om het perfecte Insta-kiekje te schieten. Ook in Nederland zijn zat plekken waar je plaatjes kunt maken die nét anders zijn dan de grachten of bollenvelden. 

Vorige week lieten we je al vier Insta-hotspots in ons landje zien. Maak je klaar voor nog drie fotogenieke plekken!

1. Gelen brug in Rotterdam

De Luchtsingel in Rotterdam is een houten voetgangersbrug van bijna vierhonderd meter die het centrum met Rotterdam-Noord verbindt. Twee jaar geleden kreeg -ie een nieuw likje verf. Niet van de gemeente, maar van het architectenbureau dat het ontwerp maakte. Daar vonden ze het maar niks dat hun oogappeltje aan het afbladderen was. 


6. Eenhoorn-ijsjes in Amsterdam
De eigenaar van Polaberry in Amsterdam heeft het goed bekeken. Alles wat ze maken is een Insta-hit van heb-ik-jou-daar. Eenhoorn-ijsjes of dromerige chocolade-aardbeien die versierd zijn met glimmende parels bijvoorbeeld. Minpunt: je moet wel je spaarpot omkeren om er iets te kopen. Voor negen versierde aardbeien rekent Polaberry 22 euro. 

3. Botanische tuinen door heel Nederland
Planten zijn overal op Insta. Maar wat als je geen groene vingers hebt? Bezoek dan een botanische tuin. Daar vind je een schat aan groeiend en bloeiend groen. Veel grote steden hebben een sierlijke oude Hortus. En je kunt er ook nog wat geschiedenis opsnuiven. Kijk op botanischetuinen.nl voor een locatie in jouw buurt.

Anderen lazen ook: 4 plekken voor jouw Insta-shoot in Nederland

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook