pink cover me in sunshine

Pink neemt liedje op met dochter Willow (9)

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte Goldhoorn
Charlotte
Goldhoorn

Hoe blijf je vrolijk in coronatijd? Zangeres Pink haalt troost uit muziek en zingen. Samen met haar dochter Willow (9) nam ze het liedje Cover Me In Sunshine op.

Pink deelde het liedje vrijdag op haar social media. ‘We weten allemaal dat dit jaar… anders en uitdagend was’, begint de Amerikaanse zangeres haar video op Instagram. ‘Ik vind troost in muziek.’

Cover Me In Sunshine

‘Ik hou ervan om te zingen met mijn dochter’, vertelt ze verder. ‘We hebben thuis een liedje opgenomen, Cover Me In Sunshine, omdat het ons blij maakt. En we hopen dat het jullie ook blij maakt.’

Knuffel van Pink

‘We wilden het uitbrengen rond Valentijnsdag als een goeie ouwe knuffel en kus van ons aan jullie allemaal’, sluit de zangeres af. Pink vindt het trouwens ook leuk om met haar zoontje Jameson (4) te zingen, maar ‘die doet het wat anders… Hij zal wel bij een metalband gaan’, grapt de zangeres.

Anderen lazen ook: Jongens nemen corona-clip op

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook