plannen voor Legoland in Nederland

Plannen voor Legoland in Nederland

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Bouwien Jansen
Bouwien
Jansen

Sta jij te popelen om een keer naar Legoland te gaan, maar nemen je ouders je nooit eens mee naar Denemarken? Goed nieuws: misschien komt er een Legoland in Nederland.

Lego heeft namelijk serieuze plannen om in Scheveningen een soort miniversie van het beroemde Deense Legoland te bouwen. Nou ja, mini: als de plannen doorgaan wordt het een gigantische hal met miljoenen steentjes. Je kunt er niet alleen bouwwerken bewonderen, maar je mag ook zelf aan de slag.

Best bijzonder

Dat Lego Nederland heeft uitgekozen, is best bijzonder. In heel Europa zijn namelijk maar vier andere Lego-pretparken. Het échte park in Denemarken, twee kleinere in Duitsland en eentje in Groot-Brittannië.

Als de gemeente akkoord gaat met het plan, gaan architecten dit jaar nog aan de slag en kunnen de eerste kinderen in de meivakantie van 2019 naar binnen.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de papieren Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeessssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Super! Maar waarom niet in midden Nederland? In het noorden , oosten en zuiden zijn ook duplo, Friends en legofans hoor.

niet omdat het moet maar omdat het kan.

dat kiest niet nederland de man die het heeft bedacht

hahahahahahahahahahaahahhhhahahahahhaahhahahahaah

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps