tosti 3fm
seriousrequest

Poes Tosti doet mee aan 3FM Serious Request

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
sw
Sytse
Wilman

Het Glazen Huis van radiozender 3FM krijgt dit jaar een bijzondere bewoner: poes Tosti! Zij helpt DJ's Frank en Domien tijdens de jaarlijkse radio-actie Serious Request.

Het Glazen Huis waarin de dj's worden opgesloten staat dit jaar in Breda. De twee radiomakers mogen een paar dagen niet eten en zijn de hele tijd op de radio te horen. Luisteraars kunnen liedjes aanvragen voor geld of zelf een actie organiseren. Al het geld gaat naar een goed doel. Dit jaar is dat het voorkomen van longonsteking bij kinderen. 

Bijzonder

Het bijzondere van deze editie is dat niet drie maar twee dj's het Glazen Huis ingaan. De derde bewoners is poes Tosti. ZIj wordt het huisdier van de dj's maar is zelf ook een beetje een goed doel. Ze zit namelijk in het asiel en door de radio-actie hopen de mannen dat ze een nieuw baasje vindt. En zij mag tijdens de actie wél gewoon eten!

frank domien

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de papieren Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook