Miesthecat

Poezen en politici maken kans op prijs

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte Goldhoorn
Charlotte
Goldhoorn

Wie is het grappigst op Instagram, TikTok, YouTube, Facebook of Twitter? Daar draait het om bij de jaarlijkse Best Social Awards. Er zijn meer dan zestig genomineerden. Dit zijn de bijzonderste.

De Best Social Awards worden dit jaar voor de zevende keer uitgereikt. Beroemdheden, maar ook onbekende Nederlanders maken kans. Als je maar op een positieve manier opvalt op social media.

Dieren op social media

Er is ook een categorie voor dieren bij de Best Social Awards. Daarin zijn opruimhond Joy (die al eens Kidsweek Dier van het Jaar werd!), Pip de otter, labrador Saartje en de katten Mies en Moof en Dirk en Dennie genomineerd. Wie van hen volgt politiehond Bumper op? Je kunt hier stemmen.

Nieuw: corona-categorie

Door het coronavirus moeten we allemaal thuisblijven. Social media is volgens Diederik Broekhuizen, de bedenker van de Best Social Awards, nu ‘dé manier om met elkaar in contact te blijven én je creativiteit te uiten’.

Daarom is er dit jaar een nieuwe categorie, die van de beste thuisblijf-berichten. De genomineerden zijn heel verschillend. Wint verpleegkundige Don of wordt het de orgelspelende Joke? Of toch het Instagramaccount waarop kunst wordt nagemaakt met huis-tuin-en-keukenspullen?

TikTokkers, YouTubers en politici

Maar er zijn nog veel meer genomineerden, van TikTokkers tot YouTubers, van politici tot artiesten, van reacties van gewone Nederlanders tot grappige berichten van mensen die je buurman hadden kunnen zijn. In totaal zijn er zeventien categorieën. Stemmen kan tot en met 12 mei. De winnaars worden 28 mei bekend gemaakt via een livestream.

Anderen lazen ook: 6 dieren die kans maken op social media prijs.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps