Pokémonknuffels

Pokémon-knuffels spelen verstoppertje

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte Goldhoorn
Charlotte
Goldhoorn

Dacht jij dat je Pokémon GO alleen op een smartphone kunt spelen? Mis! Een Amerikaanse vrouw haakt Pokémon-knuffels en verstopt ze in haar stad. Ze begon een trend, want over de hele wereld doen mensen haar na.

Nichole Dunigan uit Texas is dol op haken en op gamen. Daardoor bedacht ze Crochet Go: ze maakt Pokémon-knuffels en verstopt deze bij haar in de buurt. Aan elk beestje hangt ze een kaartje met haar Facebook-pagina. Zo kunnen mensen het haar laten weten als ze er een gevangen hebben.
Pokémonknuffels
Zelf maken
De knuffels van Dunigan zijn superpopulair. Veel mensen vragen haar of ze ze ook aan de andere kant van de wereld komt verstoppen. Dat wordt een beetje te druk. Daarom legt Dunigan op een haakwebsite uit hoe je ze zelf maakt.

Dankzij die uitleg doen veel mensen haar na. Zelfs op het Australische eiland Tasmanië liggen nu Pokéballen en Snorlax verstopt.Pokémonknuffels

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de papieren Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook