Foto: Shutterstock

Politie bezorgt pizza na ongeluk

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Janine de Wit
Janine
de Wit

Pizza's bezorgen is geen standaard taak voor de politie, maar daar dachten twee agenten in het Brabantse dorp Nuland zondag even anders over. Zij hielpen een pizzabezorger die tegen een boom was gebotst.

Na de botsing was de pizzabezorger aanspreekbaar, maar moest hij wel even geholpen worden door een arts. En dus kon hij zijn bestelling niet meer bezorgen. Ondertussen zat een klant op een pizza en een milkshake te wachten. En dat vonden de agenten jammer. De Italiaanse schijf was immers nog warm. En dus werden de agenten voor even pizzakoerier.

Korting

Van de milkshake was na de botsing alleen niet veel meer over, liet één van de agenten op Instagram weten. 'De milkshake van 3,99 euro heb ik in mindering gebracht op het totaalbedrag.' De klant stond wel even raar te kijken toen hij de deur opendeed. Stonden er ineens twee agenten aan zijn deur! 'Resultaat: een beduusd achtergebleven klant die het kon waarderen dat de politie (met excuses) zijn pizza bezorgde', schreef de agent.

Fooi

De klant gaf wat fooi mee voor de gewonde bezorger en daarna hadden de agenten nog één laatste taak: aan hun collega's laten weten dat het is gelukt: 'De pizza is bezorgd', lieten ze aan de meldkamer weten. Zo'n melding zullen ze daar vast niet vaak krijgen.

Anderen lazen ook: Jongen (4) belt politie om speelgoed te laten zien.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook, Instagram of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook