Politie maakt fouten bij moordzaak verpleegster

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Govrien Oldenburger
Govrien
Oldenburger

Maandag werd verpleegkundige Linda van der Giesen doodgeschoten in Waalwijk. Nu blijkt dat ze al langer bedreigd werd door haar ex-vriend. Ze had zelfs de politie al gebeld om dat te vertellen. Toch greep de politie niet in. Dat was fout, geven de agenten nu toe. Wat is er gebeurd?

Linda van der Giesen werd vermoord vlak voor het ziekenhuis waar ze werkte. De dader sloeg op de vlucht. De politie begon een groot onderzoek. Nu blijkt dat ze al langer werd bedreigd door haar ex-vriend, de man die nu verdacht wordt van de moord. Daarover had ze allang de politie gebeld. Ook had ze agenten verteld dat ze dacht dat hij een wapen had. Toch greep de politie niet in.

'Verkeerd ingeschat'
Een grote fout, geven ze toe, want nu is de verpleegster dood. De agenten hebben de zaak ‘verkeerd ingeschat’. Eigenlijk had het huis van de man gelijk doorzocht moeten worden. Volgens een woordvoerder is dat niet gebeurd omdat er te weinig mankracht is en te veel werk. Daardoor kan niet alles worden onderzocht.

Bovendien was het een lastige zaak, want de verdachte deed ook aangifte tegen Linda van der Giesen. Toch gaat de politie onderzoeken waar het precies mis ging, zodat dit niet meer hoeft te gebeuren.

Verdachte 
De verdachte meldde zich dinsdag bij het politiebureau en werd gearresteerd. Er wordt nog onderzocht wat er precies is gebeurd. Op de parkeerplaats van het ziekenhuis liggen bloemen voor de verpleegster.  

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

wij houden van bloemen

Ik woon daar dichtbij. Ik schrok me kapot. Er zou een moordenaar rondlopen in Waalwijk.

Stom! Dat was echt een grote fout!!!

Ik vindt dat de politie vaak komen als er iets erg gebuert is of iemand al overleden is dus te laat en als iemand by de politie aangifte doet of zegt dat ze bedreigd wordt dan nemen ze het niet serihues op of denken dat ze liegen of gek zy'n of ziek daarmeehelpen ze die mensen allemaal by de politie aangifte gedaan en moeite voor niets nu heb die vrouw niets meer aan en het ergste is voor de ouders! En dat die vrouw Door een fout van de politie dood is omdat ze haar...

egt eeen groooot fout

Dat was echt grote fout!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

+ik denk dat iets vissig hier is een verpleegster doden dat raar Vraagtzichaf

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.