Telefoon

Politie niet blij met kerstcadeau 6-jarige

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Niet één, niet twee, maar negentien keer. Zo vaak belde een Duits meisje zonder reden de politie tijdens Kerstmis.

Het zesjarige meisje had de telefoon als kerstcadeau gekregen. Met het gloednieuwe apparaat belde ze maar liefst negentien keer naar het alarmnummer van de politie. Of het per ongeluk ging, is onduidelijk.

Geen contact

De politie hoorde elke keer een kinderstem aan de andere kant van de lijn. Agenten dachten dat er iets ernstigs aan de hand was. Omdat telefoontjes naar de telefoon van het meisje vervolgens niet werden beantwoord, ging de politie op onderzoek uit.

Agenten speurden de eigenaar van de telefoon op en kwamen uit bij de moeder van het meisje. Zij kreeg de opdracht om haar dochter iets meer uit te leggen over haar dure kerstcadeau.

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens: 'Toekomstig agent' Daan (7) beboet politie.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Oeps OMG!!! Geven die ['domme'] ouders van dat kind al een mobiel als KERST-CADEAU'TJE? En wel als-ie 6 is!? 6-JARIGE KINDEREN ZIJN NOG [OUDE] KLEUTERS!!!!!!!!!!!!!!! Oeps

DAT KUN JE WEL ZEGGEN JA!!!!!!! Rentweg

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.